.BEAUTYCORNER IRMA HEKKER

BEAUTYCORNER IRMA HEKKER                                           al meer dan 20 jaar een begrip in Assen en omstreken

Onze schoonheids- pedicure salon;

Twintig jaar geleden hebben wij onze schoonheidssalon  opgericht omdat we een directe, positieve en persoonlijke impact wilden hebben op schoonheids verzorging  van anderen.

We zijn al twintig  jaar lang succesvol, omdat we houden van ons werk.

Beauty Corner Irma Hekker uit Assen staat dan ook bekend om haar vakkundigheid, laagdrempeligheid en persoonlijke benadering. Onze klanten komen dan ook van Assen en verre omgeving.

Wij hebben zeer ruime openingstijden en zijn ook s avonds geopend. U kunt gratis parkeren. Ook hanteren wij transparante prijzen zodat u vooraf weet wat u moet betalen en komt u niet voor verrassingen te staan. Zeer uitgebreid en voordelig zijn onze seizoen behandelingen.

Bel vandaag nog voor een afspraak met onze professionele schoonhedsspecialste of pedicure; 0592-353987 en ervaar dat de schoonheidsrituelen een plezierig, heerlijk ontspannen moment is door de fluwele texturen, zijdezachte kwaliteits cremes en heerlijke geuren! Natuurlijk gaat u niet naar buiten zonder een make-up die altijd perfect bij u past. Doordat onze schoonheidsspecialisten tevens gediplomeerd kleur adviseuses zijn, kiezen zij altijd de kleuren die bij u passen. 

Team

Onze toegewijde medewerkers hebben een ruime ervaring en alle vereiste diploma's en certificaten. 

Om op de hoogte te blijven van de nieuwste behandelingen en technieken, volgen we regelmatig bijscholingscursussen.